Over ons


Wij verwelkomen u van harte in onze winkel!

ONZE MISSIE

Elke dag opnieuw verse en kwaliteitsvolle producten aanbieden aan onze klanten. Regelmatig breiden we ons assortiment uit met nieuwe producten. Samen met ons team trachten we van elke maaltijd een feest te maken.

KLASSE

Klasse verwijst naar de kwaliteit die we garanderen. Natuurlijk verwijst klasse ook naar de groep klasseslagers waar we deel uit maken. Samen met collega slagers zorgen we er voor dat er steeds nieuwe producten ontwikkeld worden en acties op poten worden gezet.

TRAITEUR

Samen met onze klant bespreken we alle mogelijkheden om het feestmaal tot in de puntjes te verzorgen. Heb jij een feest te plannen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Traditie sinds 1968


Bert Verbeek en Magda Scheyltjens startte in 1968 'Clubslager Bert Verbeek'. Die 30 jaar later werd verdergezet door hun dochter, Sonja Verbeek en haar echtgenoot Peter Lenaerts. En dit tot op heden. Ondertussen heeft hun dochter, Fleur Lenaerts eveneens de passie voor de stiel te pakken. Samen met haar echtgenoot Kristof Bols werkt ze in de zaak. Op naar de derde generatie.